Skip links
Personal trainer

De meest effectieve manier om jouw doelstelling te bereiken

Share

Bij Sturdy Personal Training komen mensen om aan hun doelen te werken. Of het nu gaat om afvallen, fitter worden of revalideren. “We hanteren een brede aanpak die verder gaat dan fysieke fitheid en gezonde voedingspatronen, het gaat om een verandering van lifestyle”, aldus eigenaresse en personal trainer Nathalie Zweerman.

Vanuit die gedachte streeft Nathalie naar een samenwerking voor de langere termijn. “Er bestaat geen quick fix om je fit en gezond te voelen. Je kunt in een paar weken geen problemen oplossen die jarenlang zijn opgebouwd. We nemen de tijd voor mensen. We beginnen altijd met een vrijblijvende intake. Wie ben je als persoon en wat zijn jouw doelstellingen? Vervolgens koppel ik iemand aan een vaste trainer. Ik zorg voor een goede match tussen de klant en de trainer voor het beste resultaat.”

Personal Trainer

Geen standaard sportschool

Wie het pand aan de Aston Martinlaan in Oud-Beijerland binnenstapt ervaart rust en ruimte. “We zijn anders dan een typische sportschool”, stelt Nathalie. “Natuurlijk wordt er hard gewerkt, maar we bieden klanten een prettige omgeving waarin zij zich op hun gemak voelen en open kunnen én durven zijn over hun uitdagingen. We werken uitsluitend op afspraak. We hebben drie ruime studio’s en je traint altijd één op één met je personal trainer. Onze kleinschalige en persoonlijke aanpak zorgt ervoor dat mensen zich veilig voelen. Een veilig gevoel opent de weg naar verandering en persoonlijke groei.”

Verandering van lifestyle

Regelmatig trainen is een belangrijk aspect binnen het programma van Sturdy PT, maar het gaat ook om voeding, slaap, hydratatie en mindset. Nathalie licht toe: “Het draait allemaal om prioriteiten stellen en investeren in je gezondheid, omdat dit uiteindelijk leidt tot een betere kwaliteit van leven. We willen een verandering in leefstijl teweeg brengen als duurzame oplossing voor een gezonder en fitter leven. Sturdy staat voor actief, stoer en hecht. De naam is een herinnering aan mijn zus en geeft betekenis aan waar wij voor staan.”  

Gerichte aanpak met een personal trainer

Nathalie is al 20 jaar actief als personal trainer. Ze begon ooit alleen, maar inmiddels bestaat het team van Sturdy PT naast Nathalie uit zes professionele trainers en hond Bailey. “We werken met goed opgeleide trainers die allemaal NASM-gecertificeerd zijn en een medische fitness opleiding hebben gevolgd. Ze hebben elk hun eigen specialisme, waardoor we iedereen een gerichte aanpak kunnen bieden om het gewenste resultaat te bereiken.”
Sinds twee jaar heeft Sturdy PT een nieuw pand. Het pand straalt niet alleen rust en ruimte uit, maar ook een gevoel van luxe. “Dit past bij onze klanten”, verklaart Nathalie. “Naast particulieren bedienen we ook ondernemers. We bieden een specifiek traject aan dat bovendien fiscaal aftrekbaar is.”

Aanbod

“Personal training is altijd maatwerk, afhankelijk van de doelstellingen die iemand heeft”,  vervolgt Nathalie haar verhaal. “We zijn er voor wie zich fitter wil voelen, af wil vallen en zich sterker wil voelen. Naast Personal Training bieden we ook Pilates. Ik doe dit al sinds 1999, maar ik merk dat dit de laatste jaren enorm populair is geworden. Pilates is een trainingsmethode waarbij houding, stabiliteit, coördinatie, ademhaling en focus op lichaam en geest centraal staan. Het is een effectieve training die je spiergroepen versterkt en tegelijkertijd oprekt om een sterk maar ook soepel lichaam te ontwikkelen. We bieden Mat Pilates, Reformer Pilates met maximaal 4 personen en Personal Pilates Training.”

Ervaring als personal trainer

Als personal trainer is Nathalie vanzelfsprekend een echte sport- en gezondheidsfanaat. “Ik sport zelf ontzettend graag, maar ik vind het nog leuker om anderen te helpen om zich fitter, vitaler en gezonder te voelen. Het geeft mij enorme voldoening als iemand tevreden het traject afrondt. Vooral als men eerder eigenlijk twijfels had over de haalbaarheid van het doel. Wanneer je ziet dat iemand na jarenlange vruchteloze pogingen toch erin slaagt om zijn doelstelling te behalen, vind ik dat in één woord geweldig.”

Benieuwd naar wat Sturdy PT voor jou kan betekenen? Vraag een vrijblijvende  intake aan via de website.

Sturdy Personal Training

Aston Martinlaan 44 | 3261 NB | Oud-Beijerland
T: 06-54370211 | Einfo@sturdypersonaltraining.nl | Wwww.sturdypersonaltraining.nl |