Skip links
Christy de Vos

Starter in de spotlight… Christy de Vos – Salon Pure Schoonheid

Share

De Hoeksche Waard kent heel veel ondernemers. Elk jaar komen er ook weer ondernemers bij. In dat kader lichten we elke editie van Hoeksche Zaken een startende ondernemer uit. Deze keer spreken we met Christy Vos van Salon Pure Schoonheid. In dit artikel maak je kennis met haar en haar business.

Wanneer ben je gestart?

1 oktober 2023.

Waarom ben je voor jezelf begonnen?  

Iets voor mezelf doen, iets waar ik goed in ben en iets waar ik mijn eigen draai aan kan geven. Dat is eigenlijk altijd mijn droom geweest. Ik bied bezoekers een plek waar ik het zelf ook prettig zou vinden om te komen voor een heerlijk moment om te ontspannen. Ik blijf dicht bij mezelf en bij de klant.

Liep je nog tegen bepaalde zaken aan toen je voor jezelf begon? En zo ja, waar liep je tegenaan en hoe heb je dit opgelost?

Als je begint in een onbekende omgeving, is het lastig om jezelf te profileren. Alles is nieuw, maar zelf was ik ook nieuw in de omgeving. Ik kom zelf niet uit de Hoeksche Waard en kende aan het begin niet veel mensen. Ik ben toen zelf langs de deuren gegaan met flyers en een leuke welkomstactie. Ook ben ik veel gaan netwerken en ben ik actief op sociale media. Nu weten steeds meer mensen mij salon te vinden. .

Hoe bevalt het zelfstandig ondernemerschap tot nu toe?

Leuk, maar pittig. Ik doe dit alleen en wil het liefst alleen maar bezig zijn met behandelingen. Dat kan natuurlijk niet, want als ondernemer moet je alles zelf regelen. Van administratie tot nadenken over je socials, van het plannen van afspraken tot nadenken over groei en verbetering. Een voordeel ervan is de vrijheid die het biedt, ik kan zelf bepalen wanneer ik afspraken inplan.

Waar staat Salon Pure Schoonheid voor en wat heb je te bieden?

Salon Pure Schoonheid staat voor ontspanning en een open sfeer. Ik bied mijn klanten een fijne, huiselijke plek waar iedereen welkom is en zich welkom voelt. Waar je op je gemak bent en je thuisvoelt.

Hoe zou je jezelf als ondernemer omschrijven in drie woorden?

Punctueel, netjes en eerlijk.

Wat zijn je toekomstplannen/ ambities?

Omdat ik meer wil aanbieden dan alleen schoonheidsbehandelingen ben ik naast de salon een opleiding tot pedicure begonnen. Het lijkt mij leuk om hiermee mijn aanbod uit te breiden. Ik verwacht mijn pedicure opleiding dit jaar af te ronden.

Heb je nog tips voor andere (startende) ondernemers?

Volg je doel met je hart, als je zelf het succes bent kan de rest alleen maar volgen.

Schoonheidssalon Pure Schoonheid

Korenmaaier 7 | 3267 BK | Goudswaard
T: 06-19271776 | E: salonpureschoonheid@gmail.com | WFacebookprofiel |