Skip links
Totaalleverancier

Totaalleverancier voor elk feest of evenement

Share

M Rental (Totaalleverancier voor elk feest of evenement), gevestigd in Oud-Beijerland, blijft groeien. Klanten roemen het familiebedrijf vanwege de persoonlijke service, scherpe prijzen en kwalitatief goede materialen. Hard werken wordt beloond, want voor het zesde opeenvolgende jaar is M Rental door de huurders verkozen tot het beste verhuurbedrijf uit de regio. Met hun zeer uitgebreide en complete verhuurassortiment voor catering en party scoorden ze vorig jaar een 9.6 op www.huren.nl

M Rental heeft zelf alles in huis om van jouw verjaardagsfeest, bruiloft of zakelijk evenement een groot succes te maken. Eigenaar Frank Kapogiannis heeft zijn sporen in de entertainmentbranche al ruimschoots verdiend. Hij toerde hiervoor meer dan twintig jaar met zijn showband door heel Europa en ging even later aan de slag als solozanger en entertainer. Frank weet hoe hij een feestje moet bouwen en dat doet hij tegenwoordig met M Rental, samen met zijn vrouw Petra, zoon Anastas en een enthousiast en vakkundig team medewerkers. Frank vertelt: “De wens van de klant staat bij ons centraal. We denken graag mee, adviseren en doen alles om de specifieke wensen tot uitvoering te laten komen. We bieden met onze uitgebreide service een totaalpakket.”

Groei

Het afgelopen jaar was een zeer succesvol jaar voor M Rental. Vanuit heel Nederland kwamen de aanvragen binnen en ook 2023 start veelbelovend. “We hebben vorig jaar een groot aantal feesten en bedrijfsevenementen van klein tot groot compleet mogen verzorgen en ook dit jaar blijven de aanvragen binnenkomen.” Onlangs heeft M Rental twee productspecialisten in vaste dienst aangenomen. Twee bekende namen in de Hoeksche Waard, namelijk Jeffrey den Breejen die jarenlang het iconische Restaurant Binnenmaas runde en zijn vrouw Juliette, een vertrouwd gezicht in de voormalige uitgaansgelegenheid Alcazar. “Twee kanjers waar we zeer blij mee zijn!”

Partyverhuur en catering

Op de website van M Rental vind je een breed assortiment aan materialen voor elke gelegenheid die je rechtstreeks kunt huren. En ook voor (live) entertainment en lekker eten en drinken ben je bij M Rental aan het juiste adres. “Of het nu gaat om een warm buffet, koud buffet of exclusieve hapjes, onze koks leggen dat lat altijd hoger en dat proef je. Ons doel is om van elk feest en evenement een groot culinair succes te maken. Van een maatwerk advies en voorbereiding tot de complete organisatie op de dag zelf, in een persoonlijk gesprek bespreken we graag alle mogelijkheden.”

Vaste installatie

Bij een goed feest hoort natuurlijk een goede licht- en geluidsinstallatie. Dat zit je met een muzikale familie zeker weten goed. Frank vertelt: “Anastas richt zich voornamelijk op de verkoop en installatie van licht, geluid en audiovisuele middelen. Als DJ weet hij precies wat er bij een goede installatie komt kijken. Ook dit heeft de afgelopen tijd een enorme boost gekregen. Steeds meer horecabedrijven, sportkantines en scholen weten ons hiervoor te vinden. Je kunt deze middelen bij ons huren, maar we treden ook steeds vaker op als adviseur, waarbij we de verkoop inclusief professionele installatie verzorgen.

Is het binnenkort tijd voor een feestje of ben je op zoek naar een goed advies over een vaste installatie? Neem vrijblijvend contact op met M Rental om de mogelijkheden te bespreken.

www.mrental.nl
www.facebook.com/marvellousrental
info@mrental.nl
Telefoon 0186-220001