Skip links
Hotspot

De nieuwe hotspot van de HW: Lakehouse Binnenmaas

Share

Na een periode van stilte, is het restaurant aan de Binnenmaas sinds 2 mei eindelijk weer geopend. De iconische locatie leent zich perfect voor het organiseren van bijeenkomsten, feesten en bruiloften. “Vandaar ook de nieuwe naam; Lakehouse Binnenmaas”, verklaart de kersverse eigenaar Kaveh Idora.  “We zijn veel meer dan een restaurant!”

Kaveh is een horecaondernemer in hart en nieren. Toen hij in 2022 het iconische restaurant binnenstapte was hij op slag verliefd op deze plek en het uitzicht. “Er kwam een aanbesteding vanuit de gemeente. Ik heb meegedaan en gewonnen. Na een grote verbouwing, waaronder een gloednieuwe keuken, zijn we sinds 2 mei open.”

Eén met de natuur

“Deze locatie is schitterend en we hebben de verbouwing onder andere aangegrepen om de natuur meer naar binnen te halen. We willen mensen maximaal laten genieten van de prachtige omgeving. Natuurlijk onder het genot van een lekker drankje en hapje. Op de menukaart prijken klassiekers, zoals een Tournados en Ceasar salade, maar ook nieuwkomers zoals Tonijn ceviche en Beef tataki. We bieden proeverijen aan, zodat gasten kunnen genieten van al het lekkers. We werken voornamelijk samen met lokale partijen. Lokaal, vers en een flinke dosis enthousiasme zijn onze belangrijkste ingrediënten.”

Feest- en vergaderlocatie

Kaveh wil met Lakehouse Binnenmaas weer een vertrouwde, gezellige plek creëren in de Hoeksche Waard. Hij licht toe: “Ik wil de stabiliteit terugbrengen. De afgelopen jaren was er veel onzekerheid over het voortbestaan van het restaurant. Samen met het bevlogen team staan we klaar om voor iedereen een fijn moment te creëren. Naast restaurant zijn we ook een evenementenlocatie voor onder andere bruiloften, bijeenkomsten, bedrijfsfeesten en vergaderingen. De prachtige omgeving is er en wij verzorgen de rest.”

Genieten aan én op het water

Nieuw in het aanbod van Lakehouse Binnenmaas zijn de culinaire bootjes. De naam zegt het al: straks kun je ook op het water genieten van de lekkerste gerechten en drankjes van Lakehouse Binnenmaas. Je reserveert een culinaire boot via de website. Kaveh heeft verder plannen om het oude woonhuis te verbouwen tot B&B. Maar eerst richt hij zijn focus volledig op het Lakehouse als de nieuwe hotspot van de Hoeksche Waard.

 Lakehouse Binnenmaas

Vrouwe Huisjesweg 1A | 3271 LX | Mijnsheerenland
T: 0186 – 748831 | E: info@lakehousebinnenmaas.nlW: www.lakehousebinnenmaas.nl