Skip links
Alex van Kampen

Een dagje meekijken met… Alex van Kampen

Share

Een dagje meekijken met Alex van Kampen

KOFFIE! – De brandstof om mijn dag mee te beginnen. Op de een of andere manier start mijn brein niet lekker op zonder een bakkie zwarte koffie met een zoetje. En zoals Frank Zappa zei: “A mind is like a parachute, it doesn’t work if it’s not open”. Snel een aai over de bol van onze hond, kus ik mijn vrouw en ga dan aan de slag. Afhankelijk van de dag reis ik naar Dirksland of naar Blaaksedijk.

Alex van Kampen

Alex van Kampen

Nadat mijn collega’s binnendruppelen, nemen we de bijzonderheden van de dag door. In ons centrale systeem waarin we de projectplanning en voortgang onderhouden worden eventuele aanpassingen doorgevoerd en dan… de creatieve knop aanzetten en mooie dingen maken.

Begin van de dag

Een van de eerste zaken die ik behandel is de mailbox. Ik streef er altijd naar om de afzender binnen 24 uur een reactie te sturen.

Dan zijn de offertes aan de beurt. Veel offertes zijn maatwerk waarin we altijd iets extra’s opnemen. Niet als in uren hoor 😊, maar in oplossingen. We blijven niet stilstaan bij de vraag/ wens van een klant. We denken altijd graag mee over het maximaal te behalen resultaat en daarom geven we (gevraagd en ongevraagd) suggesties/ advies.

Creatieve concepten

Doorlopend de dag beoordelen we elkaars artwork. In ad hoc korte overleggen inspireren we elkaar met ideeën, geven suggesties, complimenten en sturen creatieve concepten naar onze opdrachtgevers.

Alex van Kampen

Scoren!

Nee, we zijn geen commerciële drammers. Het is tijd voor een potje tafelvoetbal! Even van achter de computer. Niet creatief (soms ook wel) maar wel competitief.

Meetings

Ik heb meerdere afspraken per dag. Vaak fysiek (mijn voorkeur) maar ook regelmatig via een hangout. Deze laatste kan vandaag niet anders want we hebben een creatieve meeting met een bedrijf uit Canada waarin we de inhoudelijke wensen bespreken m.b.t. het ontwerpen van een internationale beursstand.

Daarna nog een strategische meeting in verband met een merkidentiteit onderzoek en re-branding van een softwarebedrijf. Een langlopend project met veel interessante vraagstukken en mogelijkheden. We voelen ons erg betrokken bij deze ontwikkelingen aangezien het een essentieel onderdeel is van de toekomstvisie van het bedrijf.

Als laatste nog een periodieke marketingsessie met een klant uit de financiële dienstverlening, waarin we het komende kwartaal doornemen mbt marketingdoelstellingen en ontwikkelingen. Brainstormen over de uit te zenden boodschappen en de mogelijke bijbehorende beelden.

Strategische meeting

En voor je het weet is het alweer het einde van de dag. Leuk dat je even hebt meegelezen! En, ben je nieuwsgierig geworden naar ons werk of expertises? Bel me, dan beantwoord ik met plezier je vragen of kijk op onze website.

Geniet van de dag!

DINK Creatief Bureau

Boonsweg 49 | 3274 LH | Heinenoord
T: 06-81427834 | Ealex@dink.nl | Wwww.dink.nl |