Skip links
Strategische creatievelingen

Laat je verrassen door de strategische creatievelingen van DINK

Share

De naam ‘DINK’ is ontstaan uit een samenvoeging van ‘digitaal en inkt’. Een doordenker, verrassend anders en opvallend. Maar ook: kort en krachtig. Allemaal eigenschappen die passen bij DINK. Het bureau bedenkt voor jou de meest creatieve en doordachte concepten, waarmee je opvalt bij je doelgroep. Zowel online als offline.

Mooie, creatieve concepten maken, dat doen ze bij DINK het állerliefst. En daar zijn ze behoorlijk goed in, afgaande op hun indrukwekkende portfolio op de website. Maar zomaar met losse flodders schieten, daar doen ze niet aan. Aan elk creatief concept ligt een doordacht plan ten grondslag, want zoals de creatieve kopman Alex van Kampen stelt: “Zonder plan krijg je op z’n best een toevalstreffer. We zien creativiteit altijd als een middel om het doel te bereiken. In dit geval is dat de ondernemer helpen met een krachtige propositie. Met ons werk voegen we waarde toe aan klant- en merkbeleving.”

Van strategie tot creatie

Het begint vaak met een onderzoek. Wat wil je bereiken? Voor wie? Met welk verhaal? “We willen het succes van de ondernemer positief beïnvloeden. Dit begint vaak met een brainstormsessie, waarbij we niet alleen kijken naar de uitvraag, maar ook naar nieuwe businesskansen. We voelen ons producteigenaar. We zijn daarom zeer betrokken en hebben een hoog verantwoordelijkheidsgevoel. Hier ligt onze kracht. Samen komen we tot de kern en van hieruit bouwen we verder. Eerst strategie, dan creatie.”

Snel leveren

Een ander sterk punt zijn de snelle levertijden. Snelle jongens willen ze zichzelf niet noemen, maar vlot zijn ze wel met doorlooptijden die gemiddeld genomen lager liggen dan bij andere bureaus. Die snelheid zit hem volgens Alex onder andere in de doortastende en persoonlijke werkwijze. “We zijn heel flexibel en kunnen snel schakelen, zeker als er nood aan de man is. We begrijpen de klant en hebben vaak aan één woord genoeg. Daarbij werken we uiterst efficiënt: Waarom onnodig tijd spenderen aan een meeting als iets ook met een telefoontje geregeld kan worden. Hands on dus. Dat scheelt tijd én geld.” 

Heinenoord

DINK is voor veel bedrijven in onze buurgemeente Goeree-Overflakkee al jarenlang de vertrouwde partner op het gebied van doordachte communicatie. Sinds 2021 heeft het creatieve bureau ook een vestiging in Heinenoord en vinden ook de ondernemers uit de Hoeksche Waard hun weg naar DINK. Van een nieuwe corporate identity, frisse website en verrassende animaties tot doeltreffende campagnes; waarmee kan DINK jou verrassen?

DINK

Boonsweg 49 | 3274 LH | Heinenoord

T: 0187 60 80 20 | E: welkom@dink.nl | W: www.dink.nl