Skip links
regeltechniek

MenRtech doet internationaal en lokaal zaken

Share

Jan Korbijn uit Numansdorp is al ruim 40 jaar actief in de meet- en regeltechniek, maar hij geniet nog iedere dag van zijn werk. Zeker sinds hij in 2020 met zijn eigen onderneming MenRtech van start ging en zich specialiseerde in de meet- en regeltechniek van werktuigbouwkundige installaties die voor de verwarming, ventilatie en airconditioning op schepen zorgen. Met als resultaat dat de partners van MenRtech nu de hele wereld over reizen.

“Werktuigbouwkundige installaties worden steeds complexer. Of het nu om een groot schip gaat of een particulier jacht. MenRtech heeft alle benodigde kennis en ervaring in huis om werkzaamheden binnen de meet- en regeltechniek in de maritieme sector optimaal uit te voeren. Van begin tot het eind. We zijn gecertificeerd, merkonafhankelijk en gespecialiseerd in HVAC-installaties. Die afkorting staat voor heating, ventilation en airconditioning. Wij kunnen het hele traject van A tot Z verzorgen voor onze opdrachtgevers. Dus van projectcalculatie tot en met ingebruikname plus alle fases daartussen. En dat is ronduit uniek”, stelt Jan.

VS en Frankrijk

Vandaar dus dat hij regelmatig voor een opdracht in het buitenland zit. Recent werkte hij nog aan een groot project in de VS maar net zo makkelijk reist hij naar Zuid-Frankrijk voor een opdracht. Vanwege de hoeveelheid opdrachten en de omvang van sommige projecten kan Jan niet meer al het technische werk zelf uitvoeren. Op dat vlak werkt hij samen met een aantal partners. “Mijn taak bestaat nu grotendeels uit regelen en organiseren. Ik stuur alle werkzaamheden rondom onze projecten aan.”

Schakelkasten uit Numansdorp

MenRtech opereert dus vooral internationaal. Maar doet ook zaken op lokaal niveau. “Onze schakelkasten zijn afkomstig van CODU Automatisering uit Numansdorp”, zegt Jan. “Dit is het bedrijf van mijn zoon en hier werken veel jongeren afkomstig uit de Hoeksche Waard. Het is een erkend leerbedrijf. Dat vind ik belangrijk.”

MenRtech

Energieweg 19B | 3281 NH | Numansdorp
T: 06-30535190 | E:info@menrtech.nl | Wwww.menrtech.nl |