Skip links
Naamsbekendheid

Naamsbekendheid verhogen via social media

Share

De eerste maand van het nieuwe jaar is inmiddels voorbij. Hopelijk heb je 2023 naar wens afgesloten en ben je afgelopen maand bezig geweest met het uitwerken of behalen van nieuwe doelstellingen voor 2024. Veel bedrijven hebben ook een plan gemaakt hoe ze dit jaar willen groeien of dingen anders willen doen. Soms is social media daar ook onderdeel van maar vaak ook niet. 

Social media kan een krachtige tool zijn om consistent iedere maand je omzet en naamsbekendheid te verhogen. We zien echter dat veel bedrijven simpelweg niet weten hoe ze social media in hun voordeel kunnen gaan gebruiken. Dat is nou precies waar wij van Upflow Media jou mee kunnen helpen. Wij hebben wat simpele opdrachten voor je gemaakt die je komende periode kunt uitvoeren om direct meer omzet en naamsbekendheid via social media te realiseren. 

Drie opdrachten

  1. Start met het consistent posten van content op de social media pagina’s van je bedrijf. Plaats minimaal 1x per week een post. In deze post kan je jouw aanbod onder de aandacht brengen, jouw personeel in het zonnetje zetten, een actualiteit in jouw markt benoemen of jouw doelgroep informeren. Het gaat er vooral om dat je waarde meegeeft aan de lezer. Vertel een verhaal dat mensen inspireert, informeert of raakt. Kies een foto die de boodschap van je post kracht bijzet. 
  2. Lanceer een advertentiecampagne op social media. Het kan een simpele campagne zijn met een klein budget in jouw servicegebied om je naamsbekendheid te vergroten. Het kan ook een wat grotere campagne zijn met als doel meer leads te verzamelen om jouw product of dienst aan te verkopen. Je kan helemaal zelf bepalen wat het doel van de campagne moet zijn en hoeveel budget je daar voor wil uitgeven. 
  3. Kijk nog eens goed naar jouw website. Is deze nog wel actueel? Staan de meest recente opdrachten erop? Vermeld je al hoeveel beoordelingen je hebt gekregen of welke score je klanten je geven? Heb je een landingspagina waar leads of nieuwe website bezoekers naartoe gestuurd worden als ze op jouw advertenties klikken of via jouw social media pagina’s je website bezoeken? 

Om met bovenstaande opdrachten het meeste succes te behalen is het echter wel belangrijk om een groeistrategie te gebruiken. Ook hier kunnen wij je bij helpen door een op maat gemaakte strategie op te stellen die je zelf of met onze hulp kunt uitvoeren. We hebben 3 gratis strategie gesprekken beschikbaar gemaakt. Je kan via onderstaande button een online afspraak bij ons inplannen. Maar wees snel, want op=op.

UPFLOW MEDIA

Meidoornstraat 23 | 3281 CN | Numansdorp
T: 06-54158291 | Einfo@upflow-media.com | Wwww.upflow-media.com |