Skip links
Nieuwe website

Nieuwe website Hoeksche Zaken

Share

Persbericht: Lancering Nieuwe Hoeksche Zaken Website

[Hoeksche Waard], [02-10-2023]

Hoeksche Zaken, het toonaangevende platform voor ondernemend Hoeksche Waard, heeft vandaag haar nieuwe website gelanceerd. De vernieuwde online aanwezigheid is ontworpen om gebruikers een verbeterde leeservaring van artikelen en zakelijke nieuwsupdates te bieden.

De nieuwe Hoeksche Zaken website beschikt verder over een modern en fris ontwerp, dat perfect aansluit bij de dynamiek van het bedrijfsleven in de Hoeksche Waard. De gebruikers gaan ook profiteren van de interactieve bedrijfspagina’s van de leden van Hoeksche Vrienden.

Belangrijkste kenmerken van de nieuwe website:

  1. Geoptimaliseerd ontwerp: De website is geoptimaliseerd voor gebruik op verschillende apparaten, waaronder desktops, tablets en smartphones, zodat gebruikers altijd en overal toegang hebben tot essentiële zakelijke informatie.
  2. Verdiepende inhoud: Hoeksche Zaken blijft haar toewijding aan het verbinden van de regionale ondernemers handhaven, met artikelen die de lezers voorzien van inzichten, analyses en inspiratie om hun bedrijven te laten groeien.
  3. Gebruiksvriendelijke navigatie: De verbeterde navigatiestructuur maakt het eenvoudig voor bezoekers om snel de gewenste informatie te vinden, of het nu gaat om lokaal nieuws, evenementen of zakelijke artikelen.
  4. Interactieve Hoeksche Vrienden pagina’s: De Hoeksche Vrienden pagina’s hebben een extra dynamisch element, namelijk de koppeling met artikelen die vanuit de bedrijven zijn geschreven. Zo kan de bezoeker per pagina nog meer informatie vinden over de bedrijven.
  5. Evenementenkalender: Een geïntegreerde evenementenkalender houdt gebruikers op de hoogte van relevante zakelijke bijeenkomsten, netwerkevenementen en seminars in de regio.

Het team van Hoeksche Zaken is trots op de nieuwe website. Uiteraard zijn wij ook benieuwd naar de bevindingen van onze vaste bezoekers. Laat het ons vooral weten via de contactformulieren op de website, info@hoekschezaken.nl of tijdens één van onze events.