Skip links
Brabants familiebedrijf

PDHW gaat verder als NED Personeel

Share

“Een andere naam met dezelfde persoonlijke service”, stelt Jacqueline Hanszen-Kooiman, oprichter van Personeelsdiensten Hoeksche Waard (PDHW). Sinds eind vorig jaar is PDHW de samenwerking aangegaan met NED Personeel, een van origine Brabants familiebedrijf dat onder leiding van Demi Appelo de activiteiten heeft uitgebreid naar onze regio.

NED Personeel bestaat dit jaar 15 jaar en is een professionele organisatie in de sector. Je bent hier voor alle personeelszaken aan het juiste adres: salarisadministratie, uitzendservice, detachering, payroll, werving en selectie, aangevuld met een sterke backoffice dienstverlening én een interne arbodienst Preventivo. Jacqueline vertelt: “De achterkant is goed geregeld. Hierdoor kunnen wij ons nog meer focussen op de voorkant. In dit geval de werkgever en de werkzoekende. Onze persoonlijke aanpak blijft onveranderd, dat is onze kracht! Je kunt bij ons altijd een afspraak maken voor een gesprek en een bak koffie. Of je nu op zoek bent naar een andere baan of geen baan hebt en wilt weten wat de mogelijkheden zijn, we denken graag met je mee.”

Een sterke drie-eenheid

De dames zijn alle drie echte Hoeksche Waarders. Angelique Schuch is al bijna 8 jaar werkzaam binnen het team en is geboren en getogen in Oud-Beijerland, net als Jacqueline. Demi is opgegroeid in Puttershoek. Zij vertelt: “We kunnen snel schakelen en weten wat er speelt in de markt en de regio. Samenwerken met NED Personeel betekent voor ondernemers een zorgeloos personeelsbeheer. Zelf heb ik een horeca-achtergrond. Die ervaring komt goed van pas. Horeca ondernemers willen zich focussen op hun gasten, doen waar ze goed in zijn en zij geven het personeelsbeleid graag uit handen. Op de werkvloer regelen zij het. Achter de schermen ontlasten wij hen met contractuele, financiële en juridische zaken. Het ontzorgen op administratief gebied is een sterk punt van NED Personeel. Ook voor functies in productie, transport en logistiek, agro en administratieve ben je bij ons aan het juiste adres.”

“NED Personeel is sterk in het begeleiden en werven van arbeidsmigranten”, vult Angelique aan. Vooral interessant voor bedrijven die repeterende werkzaamheden uitvoeren. We nemen bedrijven niet alleen veel werk uit handen, we faciliteren ook zaken als transport en huisvesting. Alles wordt door ons tot in de puntjes geregeld. Vanzelfsprekend beschikken we over alle benodigde certificaten, dát is voor ons goed werkgeverschap. NED Personeel heeft ook een kantoor in Roemenië, een aantal collega’s spreken Roemeens en Pools, we staan medewerkers te woord in hun eigen taal. Mogelijke barrières nemen we weg, we ontzorgen werkgevers volledig.”

Meebewegen

Demi vult aan: “Wij zijn zeer flexibel. Dat uit zich in proactief meedenken en meebewegen met ontwikkelingen bij onze opdrachtgevers. Een mooi voorbeeld is Restaurant De Batterij, dat gebruik maakt van onze payroll dienstverlening. Een fijne samenwerking met korte lijnen, zodat Robbie en Fons zich kunnen richten op de operationele zaken.”

NED Personeel

Emmastraat 2C | 3274 AC | Heinenoord
T: 0186 68 50 85 | E: customerservice@ned-personeel.nlW: www.ned-personeel.nl |