Skip links
Linda Bakker - De Stralende Vrouw

Starter in de spotlight: Linda Bakker – De Stralende Vrouw

Share

De Hoeksche Waard zit vol met ondernemers, ieder met een eigen passie. In Hoeksche Zaken zetten wij graag een aantal startende ondernemers in de spotlight. In deze editie stellen wij jullie voor aan Linda Bakker van De Stralende Vrouw.

Wanneer ben je gestart?

Met de Stralende Vrouw ben ik recent pas gestart, 6 februari om precies te zijn. Ik sta wel al langer ingeschreven bij KVK onder deze handelsnaam, maar had er nog niets mee gedaan.

Waarom ben je voor jezelf begonnen?

Ik ben voor mezelf gestart, omdat het toch bleef kriebelen te gaan ondernemen. Mijn vader vroeger had een tuinderij en ik weet nog goed dat ik ooit ook een eigen zaak wilde hebben. Ik wist alleen nooit op welke manier. Toen ik in aanraking kwam met gezonde voeding , orthomoleculaire leefstijl om precies te zijn, trok mij dit enorm aan, omdat ik zelf met mijn gezondheid tobde. Mijn schildklier werkt niet goed en ik zat met aardig wat allergieën. Ik hiervoor toen een opleiding gevolgd en heb mijn eigen leefstijl hierop aangepast. Ik knapte enorm op. Wat tot nu toe in de ziekenhuizen niet lukte met alleen medicatie. Dit wilde ik ook andere vrouwen meegeven en zo ontstond het idee van De Stralende Vrouw om anderen te begeleiden om meer uit zichzelf te kunnen halen.
Linda Bakker Groeneweg

Liep je nog tegen bepaalde zaken aan toen je voor jezelf begon? En zo ja, waar liep je tegenaan en hoe heb je dit opgelost?

Ik ben nog maar net begonnen en ben vooral bezig om naamsbekendheid te krijgen. Het stukje, wat ga ik wanneer doen, is nog wel een uitdaging. Een routine vinden in alles. Je hebt zo ontzettend veel petten op wanneer je start als zzp’er. Goed je oren en ogen openhouden en in contact zijn met andere ondernemers. Waar ik nu nog tegenaan loop is dat weinig mensen nog weten wie ik ben en waar ik voor sta, maar ik heb er alle vertrouwen in dat ik over een jaar een mooie groei heb mogen doormaken als mens en als bedrijf.

Hoe bevalt het zelfstandig ondernemerschap tot nu toe?

Het ondernemer zijn bevalt mij goed, het is soms erg pittig, maar dat hoort erbij. Al gaandeweg leer ik steeds meer.

Waar staat De Stralende Vrouw voor en wat heb je te bieden?

De Stralende Vrouw staat voor de vrouw die wil investeren in zichzelf. Gun jezelf alleen het beste, zodat jij de beste versie van jezelf kunt zijn. Door een juist voedingspatroon geef jij je lichaam energie om meer uit jezelf te kunnen halen. Als je je lichaam de juiste power geeft, zie je dat terug in alles. Je energie, weerstand, stressbestendigheid en je glow! Ik geef je de juiste handvatten en jij hoeft ze alleen maar toe te passen.

Hoe zou je jezelf als ondernemer omschrijven in die woorden?

Ik zou mezelf omschrijven als een optimistische, deskundige en eerlijke ondernemer.

Wat zijn je toekomstplannen/ambities?

Mijn ambitie is dat ik veel vrouwen mag begeleiden naar de beste versie van zichzelf. In de toekomst wil ik graag met mijn man verhuizen naar Italië om daar vervolgens op een mooie ruimtelijke plek een B&B en/of ‘retreat-achtig’ iets op te zetten. Dit natuurlijk met gezonde voeding (eventueel met voedingsadvies), ook gericht op mensen met allergieën. Dit land heeft voeding hoog staan en ik raak er niet over uitgepraat. Ik houd ervan om te koken en van het land Italië.

Heb je nog tips voor andere startende ondermers?

Mijn ambitie is dat ik veel vrouwen mag begeleiden naar de beste versie van zichzelf. In de toekomst wil ik graag met mijn man verhuizen naar Italië om daar vervolgens op een mooie ruimtelijke plek een B&B en/of ‘retreat-achtig’ iets op te zetten. Dit natuurlijk met gezonde voeding (eventueel met voedingsadvies), ook gericht op mensen met allergieën. Dit land heeft voeding hoog staan en ik raak er niet over uitgepraat. Ik houd ervan om te koken en van het land Italië.

Blijf positief en droom groot. Luister naar de ervaren ondernemers om je heen. Ik krijg ook begeleiding van zeer ervaren ondernemers/coaches die mij helpen om een gezond bedrijf op te kunnen bouwen. Dit is een aanrader om in te investeren.