Skip links
Onvergetelijk moment

Een onvergetelijk moment met Time Out

Share

Time Out is al jaren een begrip in de regio als het gaat om het organiseren van feesten en events. Dat doen ze nog steeds, maar wel op een iets andere manier. Waar ze vroeger zelf uren in de keuken stonden voor een buffet, laten ze dit nu over aan hun strategische partners. “Ieder zijn specialiteit”, vindt Algemeen Directeur Koos van Oudheusden. “Wij zijn goed in het organiseren en verbinden, met als resultaat een onvergetelijk moment.”

“Je kunt vandaag de dag niet meer aankomen met een standaard catering”,  vervolgt Koos. “Eten is een beleving en vormt een essentieel onderdeel van een event. Tegenwoordig heb je ontzettend veel keuze; een live barbecue, streetfood met foodtrucks of een high end walking diner. Vroeger kookten we alles zelf, maar we zijn de afgelopen jaren flink gegroeid en met de overname van Sfeer&Meer zijn we echt prioriteiten gaan stellen. Je ontdekt dat je niet in alles de beste kunt zijn, maar dat willen we uiteraard wel voor onze opdrachtgevers. Daarom is het voor ons een logische stap om de samenwerking aan te gaan met verschillende strategische partners. Niet alleen voor de catering, maar bijvoorbeeld ook voor bijzondere type tenten en toiletten. Wij selecteren de partners die volgens ons het beste bij de opdrachtgever passen en die uiteraard voldoen aan onze hoogste eisen als het gaat om kwaliteit. Dankzij onze jarenlange ervaring in de evenementenbranche hebben we een mooi netwerk opgebouwd. We koken dus niet meer zelf, maar we organiseren het nog wel.”

Catering Hoeksche Waard
“Je kunt niet in alles de beste zijn, maar dat willen we wel voor onze opdrachtgevers.”
Koos & Laura
Time Out Concepts, Events & Verhuur

Voor elk event een passend concept en een onvergetelijk moment

“Daar ligt onze kracht”,  stelt Laura. “Wij bedenken een creatief totaalconcept en organiseren alles wat hiervoor nodig is. Daarbij zijn we binnen de Hoeksche Waard denk ik vrij uniek als het gaat om de inrichting. Veel mensen kennen ons nog als het verhuurbedrijf van de afgerokte statafels en kuipstoelen. Die kun je nog steeds bij ons huren, maar voor de events die we zelf organiseren, werken we bij voorkeur met onze speciale Sfeer&Meer collecties. We onderscheiden op dit moment acht verschillende thema’s, waarmee de sfeer er meteen goed in zit. Of je nu houdt van stoer en natuurlijk, minimalistisch en strak of uit wilt pakken met bloemen en planten. Onze creatieve conceptmakers zorgen voor een event dat past bij wie je bent als persoon of bedrijf en waarmee je jouw gasten trakteert op een onvergetelijke beleving.”

Een goede organisatie vraagt volgens Koos ook om een heldere communicatie. “We hebben daarom ook geïnvesteerd in kantoorpersoneel. In onze branche werken traditioneel doeners en bouwers. Zo ben ik zelf ooit begonnen en dat doe ik nog steeds, maar we focussen nu veel meer op een strategisch totaalplan. Goed overleg, korte lijntjes en duidelijke afspraken zijn essentieel om aan de verwachtingen van onze opdrachtgevers te voldoen en hen te blijven verrassen.”  

Mogen we jou ook verrassen? Kijk op www.timeout.nl en laat je inspireren door onze mogelijkheden.