Skip links
Knelpunten oplossen

Niets is leuker dan de knelpunten oplossen voor onze klanten

Share

Als Alexander in ’t Veld, eigenaar van AIV automatisering in Strijen, over zijn vak praat, spat het enthousiasme ervan af. Automatiseren in zijn lust en zijn leven. “Niets leuker dan klanten uit de brand helpen”, zegt hij. “Of het nu gaat om een ZZP-er of een bedrijf met 75 werknemers, dat maakt niet uit. De grootte van het bedrijf is niet belangrijk. Knelpunten zo snel mogelijk oplossen, dat is de uitdaging. Zorgen voor een betrouwbare en stabiele IT-omgeving. Bedrijfsprocessen optimaliseren. Maatwerk bieden aan iedere type bedrijf. Dat is onze kracht.”

Dat die aanpakt werkt, blijkt wel uit de hoge klanttevredenheid. En het feit dat AIV automatisering diverse bedrijven al meer dan 15 jaar ondersteunt op het vlak van IT. “Ik ben oprecht trots op mijn team, bestaande uit zeven gedreven en gepassioneerde professionals. We vullen elkaar perfect aan en we zetten ons iedere dag voor de volle 100% in voor onze klanten. Maar onze belangrijkste troef is misschien wel dat onze mensen totaal niet aan het karakteristieke beeld van de gemiddelde IT-er voldoen”, grapt Alexander.   

Meerwaarde toevoegen

Dat vraagt om uitleg. “IT-ers zijn veelal alleen gericht op de techniek”, stelt Alexander. “Ze zijn analytisch sterk en kunnen een probleem snel in kaart brengen maar verdiepen zich meestal niet in het bedrijf waar ze ingehuurd zijn. Terwijl wij van AIV automatisering het totaalplaatje juist zo belangrijk vinden. De cultuur, de visie en de doelstellingen van een bedrijf. Plus de mensen die er werken. Voor ons is automatiseren meer dan alleen dozen schuiven. Wij denken ook strategisch mee met een ondernemer. We communiceren helder. Knelpunten op het vlak van IT en automatisering lossen we snel en vakkundig op. Maar we vinden het nog fijner om ervoor te zorgen dat er helemaal geen problemen bij de klant ontstaan. Bijvoorbeeld door processen op afstand te monitoren.“  

Vaste kosten, geen verrasssingen

Samengevat: AIV automatisering biedt maatwerk, een mensgerichte aanpak en een snelle service.  “Als complete leverancier van technologieoplossingen bieden we een passende oplossing voor elk type organisatie”, onderstreept Alexander. “Iedere ondernemer die ons inschakelt, voorzien we van een stabiele en betrouwbare IT-omgeving. We zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en technologieën. Van het kastje naar de muur komt in ons woordenboek niet voor. Om altijd voor onze klanten klaar te kunnen staan is onze dienstverlening gebaseerd op een totaalpakket met vaste kosten per maand. Het biedt duidelijkheid aan de klant en is een goede basis voor een lange termijn relatie; dat is uiteindelijk waar we naar streven.“   

Hoeksche Vrienden

Ondernemers helpen met knelpunten oplossen, dat is wat Alexander drijft. “Daarnaast ben ik een echt mensenmens. Om die reden heb ik me onlangs aangesloten bij Businessclub Hoeksche Vrienden. En toevallig ben ik het 100ste lid. Dat is een leuke bijkomstigheid. Maar ik vind het vooral gezellig en inspirerend om regelmatig contact te hebben met ondernemers uit andere branches in de Hoeksche Waard. Het is goed om elkaar te informeren.”

 

AIV Automatisering
Edisonweg 14A
3291 CK Strijen
Tel: 078-7440090