Skip links
MKB Advies voor ondernemingen

Scherper inzicht in jouw onderneming

Share

Betrokken en ondernemend

Startende ondernemingen. Ondernemingen die al decennia bestaan. Ondernemingen die overgaan van ouder op kind. Troost Accountants bedient alle commerciële mkb-ondernemingen met een verfrissende accountancy-concept. Waar je op dit moment ook staat. “Verfrissend? Ja, want wij zijn geen kantoor van grijze muizen en gekleurde stropdassen. We zijn mensen. Betrokken. En ondernemend. Net als jij. Als het moet met onze voeten in de klei. De hemdsmouwen opgestroopt. Wij zijn je partner in business. We willen weten hoe het met je gaat. Waar je mee zit. We willen je graag helpen het nog beter te doen.”

Voor grote en kleine ondernemingen

De wereld van cijfers is het vertrekpunt. Die zeggen alles over jouw onderneming. Die geven richting. Elke onderneming is uniek. Eenvoudigweg omdat jij dat ook bent. Elke onderneming krijgt dan ook de aandacht die het verdient. Of je nu groot bent of nog klein. Troost verzorgt je administraties en belastingaangiftes en alles wat daar verder bij komt kijken.

Mkb-advies

Troost Accountants adviseert je bij alle belangrijke momenten in je onderneming zoals de oprichting, keuze rechtsvorm, overnames en herstructureringen. We geven raad bij fusies, bedrijfsoverdracht en bedrijfsopvolging. We maken ondernemingsplannen, waardebepalingen en geven advies over je persoonlijke financiële levensloop. Valt je onderneming onder een strenger regime? Dan verzorgen we alle wettelijke en niet-wettelijke controles van jaarrekeningen en andere financiële verantwoordingen. We stellen (jaar)rapporten en publicatiestukken samen. We zetten budgetteringen op, voeren audits uit en verzorgen tussentijdse rapportages en financieringsaanvragen.

Accountant regio Rotterdam en Den Haag

Vanuit het kantoor in Oud-Beijerland, onder de rook van Rotterdam, is Troost actief in de regio’s Rotterdam en Den Haag. “We zijn een team van ongeveer 25 zeer goed gekwalificeerde mensen. De 3 partners vertegenwoordigen allen een specifiek expertisegebied. Je hebt als klant een vast contactpersoon, maar alle vennoten kennen jou en je dossier. Specifieke vragen of kwesties lossen de partners rechtstreeks op vanuit hun vakgebied. Dat is wel zo snel en gemakkelijk. In de uitvoering kun je, indien nodig, dus ook met iedereen te maken krijgen. Wij zijn ervan overtuigd dat dit voor jou de beste kwaliteit van dienstverlening oplevert.”

Vind hier meer informatie over Troost Accountants.