Skip links
Team van Broersen Auto's

Team van Broersen Auto’s staat klaar voor iedereen

Share

Meedenken met de klant is de grote kracht van het team van Broersen Auto’s. “In de afgelopen 25 jaar heeft mijn vader de klant altijd centraal gesteld. En als ik straks aan het roer sta van ons mooie familiebedrijf, zet ik die manier van werken vanzelfsprekend voort”, zegt Max Broersen van Broersen Auto’s in Numansdorp. “Qua service, dienstverlening en klantgerichtheid blijft alles bij het oude. Maar dat betekent niet dat we stil staan. Integendeel. Wij spelen in op alle nieuwe ontwikkelingen binnen de autobranche.”

Elektrisch rijden is zo’n ontwikkeling waar Max op doelt. ”Het onderhouden of repareren van een elektrische auto is een vak apart. Het is totaal anders dan werken aan een benzine- of dieselauto. Een brandstofauto telt heel veel draaiende onderdelen zoals zuigers, kleppen, versnellingsbak, aandrijfstangen, distributieriem en noem allemaal maar op. Een elektrische auto wordt aangedreven door een elektromotor en draait op elektriciteit. Om die te kunnen onderhouden of repareren, moet je een hoogvolt specialist zijn met de meest actuele kennis van software en accu’s. Wij hebben die kennis allemaal in huis.”

Groeiend klantenbestand

De zaken gaan goed bij Broersen Auto’s. Het klantenbestand blijft groeien. “Mede om die reden hebben we recent nog een extra monteur aangenomen”, vertelt Max. “Maar ook omdat Wim, die ik al mijn hele leven ken, ook een dagje ouder wordt en het wat rustiger aan gaat doen. Net als mijn vader. Beetje bij beetje leer ik steeds meer over het ondernemersleven. Binnenkort bestaan we 25 jaar en dat betekent heel veel voor ons. We gaan zeker aandacht besteden aan deze mijlpaal. Maar ondertussen gaat het werk natuurlijk gewoon door. We zijn gespecialiseerd in de VAG merken maar onderhouden ook alle andere automerken. Iedereen kan bij het team van Broersen Auto’s terecht.”   

Broersen Auto’s
Tefeloon: 0186-680441
Website: www.broersenautos.nl
E-mail: info@broersenautos.nl

Je hebt zojuist een artikel gelezen uit ons magazine. Vond je het interessant? Lees hier ons volledige magazine -> Magazine Hoeksche Zaken