Skip links
Agerion IT - IT Check

Bedrijfskundige IT’ers ondersteunen groeigerichte ondernemers

Share

Nuchter, benaderbaar en goed bereikbaar. Maak kennis met de kernwaarden van Agerion IT, een team enthousiaste IT-specialisten in Oud-Beijerland. “Mooie van dit team is dat het merendeel ook bedrijfskundig is opgeleid”, stellen eigenaren Coen van den Berg en Stefan Frerichs. “Dit maakt ons een proactieve en ondernemende IT sparringpartner voor het MKB in de Hoeksche Waard.” Daarnaast kan het MKB ook nog eens gebruik maken van onze vrijblijvende IT check.

Toekomstbestendige IT

Met name die bedrijfskundige inslag maakt Agerion bijzonder en geeft ze de slagkracht om de IT-omgeving van ondernemingen soepel te combineren in lijn met het strategische plan van de ondernemer. “Met ons team, dat inmiddels meer dan 20 mensen telt, kunnen wij groeiende organisaties heel gericht naar een volgend niveau tillen. Zo helpen we ondernemers bij het toekomstbestendig maken van hun bedrijf”, vertelt Coen.

Agerion IT - IT Check

Gratis IT check voor het MKB

“Onze kracht is het realiseren van een begrijpelijke IT-omgeving”, vult Arthihan Velauthapillai van het MKB Support Team aan. “Wij vinden het belangrijk dat een ondernemer en zijn of haar mensen ook echt snappen hoe alles werkt. Heldere communicatie is daarbij cruciaal. En daar kunnen ondernemingen heel eenvoudig kennis mee maken door middel van onze vrijblijvende IT check.”

In deze MKB IT Check wordt er in één afspraak een plattegrond uitgewerkt van de hardware, software, de netwerken, maar bijvoorbeeld ook de licenties en back-ups binnen een organisatie. Cybersecurity is vandaag de dag dan ook een belangrijk speerpunt. Hoe goed is de uitgetekende plattegrond van een organisatie beveiligd? En benut u de mogelijkheden van uw Microsoft 365 wel optimaal?

Stefan: “Er is zoveel mogelijk met Microsoft Power BI en Microsoft Power Apps. Ook daar hebben wij een team voor. Blijft mooi om de ondernemer verbaasd te zien kijken als eindelijk alle cruciale bedrijfsdata in één visueel overzicht verschijnt.”

Gebruik maken deze handige IT check?
www.agerion.nl/mkb-it-check

Agerion IT B.V.
Scheepmakershaven 2
3261 KN Oud-Beijerland
Tel: +31 (0)186 20 10 10
Mail: info@agerion.nl
Website: www.agerion.nl