Ben jij al lid?
Na vijf succesvolle edities Hoeksche Zaken is het wat ons betreft tijd voor een eigen zakenplatform: ‘Hoeksche Vrienden’. De lancering van Hoeksche Zaken wordt vanaf nu feestelijk gevierd op een sfeervolle locatie. We trappen deze editie af met een gezellige businessborrel bij het vernieuwde Restaurant Binnenmaas. En dit is pas het begin…

Breed netwerk
ZPRESS is al jaren zeer actief in de Hoeksche Waard. We staan vooral bekend als uitgever van sportmagazines voor een groot aantal voetbalclubs, waaronder vv ’s-Gravendeel,  v.v. SHO, SV HEINENOORD en v.v. NSVV. Daarnaast verzorgen we ook voor Hockeyclub Hoeksche Waard en Golfclub Cromstrijen de magazines. Ook het VOETBALJOURNAAL Hoeksche Waard is uiteraard geen onbekende in de Hoeksche Waard. De huis-aan-huis krant heeft een oplage van 80.000 exemplaren en wordt verspreid in de hele Hoeksche Waard.

Volop in beweging
Hierdoor hebben we de afgelopen jaren een aanzienlijk netwerk opgebouwd in de regio. Én we hebben gemerkt dat de Hoeksche Waard volop in beweging is. Zeker op het gebied van bedrijvigheid: aan ondernemingszin geen gebrek en er is veel potentie aanwezig! Dit was vijf jaar geleden de reden om te starten met Hoeksche Zaken. Een toonaangevend B2B magazine dat lezers inkijkt geeft in de bruisende en ondernemende Hoeksche Waard.

We zijn van mening dat het nu tijd is voor een volgende stap, waarbij we graag iets terugdoen voor ons netwerk. Met de Businessclub Hoeksche Vrienden bieden we ondernemers een inspirerend platform om met elkaar in contact te komen. Hoeksche Vrienden gaat vanaf 2020 formeel van start. Vanaf dan zal Hoeksche Zaken twee keer per jaar verschijnen en organiseren we twee keer per jaar rondom de lancering een gezellig event.

Voordelig lidmaatschap
Voor € 195,- (excl. BTW) per jaar ben je lid en lift je mee op het succes van ons netwerk. Inmiddels hebben al we al een groot aantal vrienden mogen verwelkomen. Op dit moment werken we achter de schermen hard aan onze nieuwe website www.hoekschevrienden.nl. Wil je ook lid worden of meer informatie over de mogelijkheden? Stuur dan een mail naar info@hoekschevrienden.nl.